Svar på kommentar

såg dig på folkunga, ska du byta skola eller hälsar du bara på ? :)

Jag har bestämt mig för att inte byta skola, man jag var där på "kick-off" inför tvåan.
 
Hej! Jag älskar verkligen din naturliga hårfärg och din nya! Jag är också naturlig rödhårig, och undrar bara om man slingra håret precis som dig och ungefär lika mycket, kan man fortfarande få tillbaka sin naturliga efter ett tag? Har verkligen sjukt stor beslutsångest :) 

Hej! Jag har ännu inte provat att få tillbaka min hårfärg men tänkte försöka göra det till hösten, genom att inte färga utväxten framöver och kanske sätta i någon toning för att det ska se bra ut under tiden. Förhoppningsvis så går det!
 
Hej Hanna!
Jag går i åttan och har min första prao i en och en halv vecka. Det är inte jätte kul men jag klarar mig. Jag har varit hemma i två dagar för jag har fått halsfluss men det känns som jag missar jätte mycket när jag nu blivit sjuk! Men kan du inte berätta om din prao och hur den påverkade ditt betyg? Kram & jätte bra blogg.

Min PRAO var otroligt rolig och jag "jobbade" som servitris/kökspersonal i två veckor. Gällande betyg så var det inte viktigt över huvud taget, men att kunna säga att man har haft en lyckad PRAO kan vara väldigt nyttigt när man söker jobb och jag använder fortfarande restaurangen som referens. Det påverkade alltså inte mina betyg, men det gav mig bra erfarenheter!