Svar på kommentarer

Jättehäftig sminkning! Har en fråga dock som inte alls hör till inlägget men men.. annonsen du har längst ner i menyn, hur gör man så? Har kollat på massa sidor och tips men det funkar inte. Den hamnar bara över headern. Hoppas att du kan hjälpa!

Hej! Det är enkelt. Själva koden till annonsen lägger du under side i kodmallen, men nyckeln till att annonsen ska synas är att alltid lämna "länkar" längst ner, annars kommer annonserna försvinna. Vet att det är lite surt men det är det enda som funkar! 
 

 
Hej Hanna! såg någon gång för ett bra tag sedan att du skrev ett CV eller liknande. Hur gör man med CV:t när man skrivit klart det? Lämnar man då det till personen som man ska söka t.ex sommarjobb hos osv? och hur får man tag på ett bra sommarjobb? Vet att det är ett tag kvar men vissa annonserar redan ut nu för sommaren 2015. Tack i förhand!

Självklart är det jättebra att vara ute så tidigt som möjligt med ansökningarna och enkelt är det också. Skriv ett CV och gå till butiken eller caféet eller liknande och fråga om personalansvarig och förklara varför du är där, för att lämna in ett CV inför sommarjobb. Skaka hand och presentera dig och gör ett bra intryck så de kommer ihåg dig :) Jag fick tag på mitt sommarjobb genom en annons och fick då mejla in mitt CV innan intervju. Lycka till!
 


Hej bästa Hanna! jag tänkte bara fråga dig en sak, kan du tipsa några bra magövningar eller bara träningsövningar man kan utföra hemma utan redskap? Jag gymmar inte eller tränar särskilt ofta men skulle gärna vilja börja och jag vet att du gillar träning och tränar en en del. Så har du typ något träningsprogram man kan utföra hemma du kan dela med dig av? :)


Innan jag började träna på gym tränade jag väldigt mycket hemma och jag kommer ihåg att jag använde en viss blogg nästan varje gång, http://backonpointe.tumblr.com/. Här kan man inte bara hitta massa bra tips utan även månadsscheman och olika träningspass som är enkla att göra hemma. Rekommenderar verkligen!