Svar på kommentar - ett vanligt benpass

Hej. Jag undrar om du skulle kunna visa upp hur ett tvtimmars benpass för dig kan se ut! Jag försöker alltid hitta massa övningar på gymmet, men efter typ 30 minuter är iderna slut. Jag vet att det är väldigt mycket begärt men skulle så gärna vilja veta. Kram!


Hej!

Det jag brukar göra ungefär på gymmet är att köra alla övningar ca. 3x15 med så bra teknik jag kan och lagom tunga vikter för att det fortfarande ska jobbas på rätt sätt. Samtidigt som man inte ska lassa på för mycket måste man våga prova lite tyngre också. Här är nog de flesta övningarna jag brukar göra under ett benpass: 


Benpress - Knäböj av olika typer (sumo, smala osv) - Raka marklyft - Utfallsteg med hantlar - Abductormaskin - Kickbacks på cabelcrossen - Benspark - Tålyft - Kissande hunden - Rumplyft - Benpress i assist chingmaskin

TRX-övningar: Knäböj med upphopp - Knäböj på ett ben, "pistol" - Utfall framåt - Rumplyft 

+/ Intervaller - PW i lutning - Massor stretching


Självklart gör jag inte alla varje gång, haha. Det blir en del. Men om jag kör längre, ja typ 2 timmar, så kan jag nog pressa in alla eftersom jag gillar att springa runt på gymmet som ett fån, sitter kvar vid en övning i max typ 10 minuter oftast haha. Sån är jag! Undrar ni över några övningar osv så är det bara att kommentera.