Detox

 
Jag är nu inne på den 7e dagen av denna detox, började alltså med den i måndags efter rekommendationer från en kompis. Denna kommer från Yves Rocher och kostar mindre än 200 kr. Effekten ska var detoxifierande och alltså rensa kroppen från gifter och andra dåliga saker. Det finns en som även ska vara "slimmande" men den innehöll gluten, och dessutom behöver jag inte gå ner i vikt. Så jag valde den här!
 
Anledningen till att jag köpte denhär var som sagt inte att gå ner i vikt, utan framförallt en motivation till att hålla mig undan mitt största missbruk: koffein! Har druckit verkligen mängder av energidricka och läsk under de senaste månaderna men detta skulle förstöra hela detoxen, vilken jag har betalat för liksom. Så har inte druckit en enda burk sedan i måndags!! Och bara vatten på jobbet. Grattis till mig, va?! Tyvärr innehåller dock detoxen sötningsmedel och liknande, så det kanske inte är den bästa heller, men bättre än tre burkar powerking om dagen. 
 
Så jag tycker att om man har problem med sötsuget, koffeinet eller något annat beroende och behöver motivation till att sluta med detta kan det vara toppen att köra på en detox! Om den rensande effekten funkar vet jag inte riktigt men jag känner mig faktiskt energisk och bra. Genom att köpa denna eller något liknande vill man liksom inte förstöra med socker eller annat skit, det blir mycket lättare att bara äta massor av hälsosam mat.