Gym och hemmaträning

Vilket gym gymmar du på och tips om hemsidor eller bara allmän hjälp/tips om att träna hemma? Det är sjukt skönt att du inte la ner bloggandet btw

 


Hej söten!! Jag gymmar på Actic och är väldigt nöjd med det. Egentligen tycker jag de flesta gym är ungefär lika bra, men det var det billigaste att få tag på i just här i stan. Tips: De brukar inte nämna det men med Ica-kort får man ännu mer rabatt på träningen för ungdomar! Det har helt okej öppettider och finns även ett gym som är öppet dygnet runt, har dock inte vart där och provat. 

 

För att träna hemma krävs verkligen ingenting. Har man ingen yogamatta så finns det många videos som funkar stående, eller använd något annat som en filt.

Jag personligen har alltid gillat Jillian Michaels träningspass och även Blogilates till exempel, men genom att söka på "workout routine" på youtube kommer det upp mängder av pass att bara hänga med  på. Oftast är de ungefär 15 minuter långa, så kombinera 3-5 stycken så har man ett perfekt pass! Det viktigaste är nog att faktiskt ta i, många kan nog tycka att detta är ju inte jobbigt men det är ens egen insats som avgör det. Google är din bästa vän, det finns sjukt mycket att hämta där!

 

Sist men inte minst finns det ju såklart basic övningar, powerwalks och joggingturer. Älskar alla tre, kan vara superskönt med en 45 minuters powerwalk och lite vanliga magövningar!

 

 
Från efter en springtur för ett tag sen. Sjukt röd i fejjan men så ska det ju va!