Hanna utan blogg?

Trots mitt icke-bloggande under de tre senaste dagarna har några trogna droppat in. Och det gör mig alltid så himla rörd? Det är kanske inte tusentals eller lika många som förr, men det är ändå ganska många människor om man försöker se det framför sig. Det värmer verkligen sjukt mycket. 
 
När jag loggade in på blogg.se precis nu tänkte jag bara skriva ett inlägg om varför jag slutar blogga, förklara lite och sen låsa bloggen för att aldrig mer skriva ett inlägg, eller inte på något år (minst) i alla fall. Det är så mycket som händer nu, mycket förändringar, och jag funderar på om inte detta skulle vara ännu en förändring. Jag är, som de flesta bloggarna, en allt-eller-inget-person och gillar inte att göra saker halvhjärtat. Vilket det känns som att jag gör med bloggen nu. 
 
Jag har under 5 år skrivit på denna blogg, och det är ju helt sjukt lång tid. Kan inte fatta att det var så länge sen jag skapade den och öppnde bloggen för första gången. Trots att jag vet att det inte kommer bli några problem i praktiken tänker jag alltid att jag kanske inte kommer hitta något nytt sätt att uttrycka mig, eller att min vardag kommer bli tråkigare när jag inte längre bloggar. Jag är för feg för att prova, helt enkelt!

Nu blev detta ett väldigt flummigt inlägg men jag vill bara dela med mig av mina tankar. Just nu vet jag inte säkert, men kanske blir detta något av mina sista inlägg... Haha. Jag får sån separationsångest bara av dethär. MEN det är inget jag behöver bestämma nu, istället ska jag dra mig till en träningsdejt med Christel och efter det väntas 8 timmar jobb.
 
 
Bjuder på dessa från gårdagens benpass, jag har äntligen köpt mina favoritbrallor från Gymgrossisten!! Så himla nöjd, dessutom var det rabatt. Dyrt men värt det.