"Hälsohanna"

 
Kosten denna helg har verkligen vart på botten. Behandlar min kropp som rena rama papperskorgen oftare än man kan tro - det verkar som att fler och fler tror att jag lever värsta nyttiga livet utan inslag av hämtmat och onödiga kaloribomber men det är verkligen inte sant. Kan ta denna helg som exempel: i fredags drog jag till med bakelser, chailatte, godis och läsk, igår var det chips och dipp och MÄNGDER av godis samt läsk och idag åt jag chips till frukost, mellanmål och även nu. Om man ens kan kalla det mellanmål haha. 
 
Jag har ingen ångest över att min helg sett ut såhär, jag ser det inte som en svacka. Hade jag velat avstå från chipsen så hade jag kunnat göra det, men jäklar vad gott det är. För att inte tala om den varma chokladen jag dricker atm, det är en kopp varm havremjölk med två stora teskedar nutella i. Vill man ha riktigt god snabbchoklad rekommenderar jag det starkt. 
 
Men till poängen: denna onyttiga helg kommer varken förstöra min dag, min vecka, mitt år eller mitt liv, precis som det inte kommer göra om någon av er kalasar såhär. Det är så många av mina vänner som berättar om ångest över mat och utebliven träning som om det är livets undergång (vilket det såklart kan kännas som ibland och det ska man alltid få berätta om) men det är det inte!! Samtidigt är det inget jag bara kan säga såhär och tro att alla kommer tycka likadant nu, men i alla fall. FÖRSÖK låta er unna er själva! Det är ju så gott!