Huvudvärk

Hej! Har läst tidigare om att du har haft huvudvärk väldigt ofta, och nu har jag fått det likadant... Jag undrar ifall du fortfarande har så eller ifall det har gått över? Samt varför det gick över isf? 
Har du kollat upp det? För vet inte ifall jag ska göra det eller inte.
Tack på förhand :) 
 

Hej! Ja, jag har haft extremt mycket huvudvärk. Det har kommit vid olika tillfällen, och första gången jag hade riktigt ont var det verkligen så att jag inte kunde vara i skolan men så fort jag kom hem så blev det hur bra som helst igen, haha. Men det visade sig att jag behövde glasögon! Så då var den omgången avklarad.
 
Nu på senaste tiden har jag ännu en gång börjat få huvudvärk och under hela höstterminen 2014 var det ett sjukt problem för mig. Några veckor gick jag bokstavligen på Ipren och åt alldeles för mycket smärtstillande och drack för mycket socker och koffein för att över huvud taget komma igenom dagen. Men huvudvärken var fortfarande kvar, oavsett vad jag gjorde! På vårdcentralen säger de "spänningshuvudvärk" och skickar iväg en i stort sätt. 
 
I DETTA inlägg berättade jag lite om kineseologi och hur det har hjälpt mig med allergier. Detta är också ett tips då man kan få problem med allt möjligt om man är känslig för vissa grejer. På samma ställe som jag berättar om där har jag även gått på massage ganska regelbundet, och det kändes verkligen som att det hjälpte. Och behövdes väldigt mycket! En viktig grej tycker jag är att gå till någon massör som faktikst bryr sig om just dina problem och inte bara rutinmasserar lite halvt insatt. Det är värt den extra slanten för att gå till någon som jobbar med det just DU har problem med.
 
Så kortfattat: Kolla upp dina ögon, kolla upp dina allergier och gå på massage hos någon som är riktigt duktig. 
 
Jag kan inte säga att min huvudvärk gått över än, utan den kan komma när som helst och nu när terminen dragit igång igen kan jag inte ljuga utan den där kartan med Ipren hänger med till skolan varje dag. Det är inte kul, men jag tror det är stress och press som gör att jag får ont. Jag försöker alltid sova tillräckligt och äta så bra mat som möjligt, undvika blodsockerfall m.m. Och träna så att kroppen mår bra!