Mjölkproteinsproblem

Idag har vart en klassisk "tränar jag inte så tänker jag på att träna"-dag, liggandes i min säng tillsammans med snacks, Grey's anatomy och katten. Snart kommer boyfriend för att joina mig och sover här en sista kväll innan han åker bort till Alperna hela sportlovsveckan. Hur surt är inte det? 
 
Blev så himla sugen på att äta kvarg idag och tänkte att det kanske inte är så farligt om jag provar den laktosfria varianten... Brukar ju trots allt äta den laktosfria maten (inte den utan mjölkprotein, helt sjukt vidrig 80% av fallen) i skolan och det går alltid bra. Men där misstog jag mig verkligen, det var visserligen hur gott som helst och nu kommer jag antagligen sakna det ännu mer men shit vad dåligt jag mår!!! Har jätteont i både mage och huvud och är alldeles illamående. Ska försöka trycka i mig lite mat ikväll men jag är tveksam på att jag kommer kunna avnjuta en normal middag.
 
Det borde verkligen finnas något kvarg-liknande som inte innehåller mjölkprotein, men jag har ingen aning om vad det skulle vara? Någon som har tips? 
 
 
Lite daily inspo