Svar på kommentarer

Hur fick du jobbet? Fick du veta det direkt att du fått det? :) hur kan man söka?

Jag fick reda på genom en kompis att de anställde nu och skickade in en ansökan direkt. Sen fick jag komma på gruppintervju där vi gjorde samarbetsövningar och pratade med restaurangchefen, samtidigt som man en och en fick gå på enskilda samtal. Tycker det var en väldigt bra intervju, då alla möjliga saker "testades". Vi fick veta att beskedet skulle komma inom en vecka och en timme efter intervjun ringde de och frågade om jag fortfarande ville jobba där! SÅ kul. Man kan skicka in CV till dem hela tiden, googla på det och på mcdonalds hemsida. 
 
Hej Hanna! jag har en fråga till dig. Hur fixade du ett eget domän namn och kostar det något för dig att ha det? Skulle gärna vilja skaffa ett själv men vet inget bra ställe att fixa det på. Kram

Jag är inte säker men jag tror jag har min blogg på Loopia. Det kostar en slant vet jag, och man kan även göra det via blogg.se vilket verkar jättesmidigt. Googla på det, jag är inte så jätteinsatt! Kram!
 
Hej! Jag har nyligen startat en blogg med ett aktuellt ämne som handlar om viktuppgång. Har länge saknat en blogg med det syftet medan det finns massor med bloggar ang. att gå NER i vikt. Jag skulle uppskatta om du tog dig tid att kika in på min blogg och säga vad du tycker för flera människor är i samma sits som jag och jag vill att det uppmärksammas på samma sätt som viktnedgång. Tack på förhand :)
 
Ville bara uppmärksamma detta lite extra, kolla in hennes blogg!!: http://tildaforsmark.devote.se/
 
Har du tips på andra tränings bloggare som du inspireras och motiveras av?

Bloggarna jag gillar mest är Molly Rustas, Alexandra Bring, Fitspooration, Ida Warg och Hanna ModigTycker själv att det är ganska få (läser fler bloggar såklart hehe men just fitnessbloggar) och skulle gärna fylla på listan. Sen tycker jag att det finns mycket bättre/större forum för just detta på Tumblr och Instagram där folk ofta lägger upp mer saker och mindre blygsamt för att just likasinnade ska följa! Tycker det är mycket mer inspirerande och roligt. Funderar faktiskt på att fiffla fram en egen instagram så man får vara med i gemenskapen hehehe... 

Fler svar på kommentarer som kanske är lite mer utförliga kommer inom kort!
 
 
Justnu-selfies↑