Svar på kommentarer

Jag tror att jag läst att du är allergisk mot mjölkprotein? stämmer det? och hur fick du redan på om det var det då jag hört att det inte finns några tester? 

 

Hej! Ja, jag är väldigt känslig mot det. Grejen är att det inte räcker för folk om man säger "känslig", då antar de genast att jag bara är nojig och egentligen kan äta allt haha. Så nej, jag har inte tagit något speciellt test eller blodprover som har bevisat detta.

 

Däremot har jag gått på behandlingar i kineseologi, det är ungefär det sjukaste jag vart med om. Jag skulle inte trott på det om jag inte upplevt det själv, så om ni känner er dåliga i magen ofta eller allmänt trötta så rekommenderar jag verkligen att ni går till närmsta, duktiga behandlingcenter som erbjuder kineseologi. 
Där kunde vi säkerställa att jag definitivt inte borde äta gluten, mjölkprotein, laktos eller socker. Det sistnämnda brukar jag dock äta i alla fall. Jag gjorde mina behanligar i detta och även ett antal massager på Hälsohuset i Linköping. Om ni bor här så boka GENAST en behandling hos Gerd, oavsett vad det är för problem ni har. Om inte annat är hon världens trevligaste att prata med. 

 

Men som sagt - jag har inte fått någon säker diagnos. Men det har jag inte heller fått av min laktosintolerans och det tål jag definitivt inte. Skulle hellre dö än att äta en vanlig mjukglass. Så skit i diagnoserna och gå efter ditt eget mående istället och jag lovar att ingen kommer be om testresultaten när du säger att du är allergisk!

 

 
Det finns massa godsaker jag kan äta i alla fall. Kanske lite mindre än hälften av sakerna på just detta bord haha, men men...