Svar på kommentarer

Q: Vilket gym gymmar du på och hur gammal var du när du började? Och har du tips på vad man kan göra om man är för ung för att gymma?
 
A: Jag gymmar just nu på Actic men började på Friskis och Svettis när jag var kanske... 14? Kommer inte riktigt ihåg, men då körde jag aldrig i gymmet utan endast pass som core eller dans. Styrketräning började jag med först när jag var påväg att fylla 16 skulle jag tro, men har alltid vart "rädd" för att köra tyngre och se ut som en man. Haha! Tur att den tiden är över ;) Tror de flesta gym har ganska låg ålder nu, bland annat Friskis och Svettis då, men annars tycker jag det går hur bra som helst att träna hemma. 
 
Q: Vad har du för kamera?
 
A: Jag fotar med min Nikon D90. 
 
Q: Får man fråga vilken storlek du har i tightsen? Är ungefär lika lång som du nämligen och funderar på att beställa! Sedan undrar jag även om du äter några kosttillskott, så som proteinpulver eller liknande? (ang. Better bodies-tights) 
 
A: Jag äälskar mina betterbodies-tights och mina är i storleken S. De är extremt låga framtill vilket är synd, hade jag tagit XS hade det inte sett klokt ut och dessutom tycker jag det inte är allt för snyggt med brallor som ser ut som ormskinn hehe. Med andra ord kom jag i XS men S satt mycket snyggare, och det är min vanligaste storlek. De ser väldigt små ut men är också stretchiga, såklart!
Just nu dricker jag aminosyror under träningspassen, inget mer och bara om jag kör mycket styrketräning :) 
 
 
Q: Tycker Bodyattack verkar väldigt kul, men undrar om det är svår koreografi? Jag är riktigt dålig på att dansa och sånt och har svårt att hänga med om rörelserna inte är väldigt enkla, så vore bra att veta! :)

A: Första gången tyckte jag också det var svårt, men passen brukar ju ofta rulla vecka efter vecka så om man kör på lär man sig det på nolltid. Kanske lite svårt om man har allt för dålig koordination, men samtidigt är det bra att träna upp även denna så då kan det vara nyttigt att utmana sig själv!